93.666.88.98 info@maricel.cat

Com treballem

A l’Escola Bressol Mar i Cel

Creiem que és molt important les necessitats individuals de cada infant.

Les activitats són vivencials. A partir de l’experimentació, la manipulació i potenciant la creativitat a partir dels sentits.

Respectant les intel.ligències múltiples, plantejant a tots els infants diferents tipus d’activitats per poder motivar-los aconseguir un aprenentatge vivencial i significatiu a través de diferents Projectes que es fan des de l’aula de 0-1 a la de 2-3 anys. 

v

els nostres projectes

Utilitzem una metodologia basada en aprendre la llengua anglesa d’una manera natural i significativa pels infants. A través del seu dia a dia a l’Escola.

Les hores de psicomotricitat es fan en anglés, perqué els nens interioritzin la nova llengua, adquireixin el vocabulari a través del joc d’una manera natural.

A partir de 2 a 3 anys (Classe Garbí)

s’incorpora una hora setmanal per poder ampliar elsconeixements de l’anglés. A través de cançons, contes, imatges i jocs.

Aprendran i s’iniciaran en els colors, les formes, parts del cos, animals,… i  conceptes inicials de la llengua anglesa.

Tocar, provar i jugar sense límits.

Aixó sí! Amb una finalitat educativa que marcarà les seves vides. Amb diferents materials, i activitats innovadores els ajudarem a despertar un esperit d’investigar, de provar, de pensar i ser feliços.

A través de les taules de llums, manipulació amb diferents materials (farina, gelatina, materials naturals, taps de suro, pipetes,…) Aprendran d’una manera vivencial a pensar i buscar qué fer amb  els objectes o activitats plantejades.

Ens endinsem en conéixer la natura.

Des de la petita llavor, que mica en mica, amb cura i dedicació creix al nostre jardí per poder després donar-nos els seus fruits.

Observarem com creixen els fruits, qué necessiten per viure i com hem de cuidar el nostre entorn per poder tenir un món més sostenible.

Com saber si estic  content, trist o enfadat… És molt important
no perdre de vista al nen/a com un TOT. Els sentiments  i les frustracions les hem d’anar treballant i saber gestionar des de petits.

A través de diferents tipus d’activitats i  de jocs els ajudem a detectar i poder verbalitzar com es senten, qué volen o qué necessiten.

Treballem la calma. Els nens/es
necessiten aprendre que hi ha estones per tot. El nostre dia a dia, fa que no
parem quiets, que anem tot el dia amunt i avall corrents. Per aixó és important
donar eines als nostre infants a través de jocs i activitats per saber com
gestionar-ho.

En aquestes
sessions aprenen a través de la:

 Relaxació: a frenar, a trobar moments per escoltar-se i per descansar tant el cos com la ment.

Meditació: a través de la respiració aprenem a oxigenar el nostre cos a tenir una bona-sana postura corporal.